Faptele despre parfum și diferența sa față de parfumuri

Nu există, cu greu, un loc pe pământ în care parfumurile nu sunt folosite, nici măcar cele mai umile locuri din lume. Cine poate trece cu vederea Franța, capitala mondială a modei, atunci când parfumurile sunt luate în considerare? Da, Franța preia conducerea și în privința parfumurilor. Dar parfumurile, la intrarea în Franța, suferă o ușoară schimbare în nomenclatura lor. Parfumul se numește „parfum” în franceză.

Dacă sunt definite în linii mari, parfumurile sunt aceleași cu „parfumuri”. Cu toate acestea, există o ușoară diferență dacă vrem să privim îndeaproape ambele nume, în special din afara granițelor franceze. Când vine vorba de piețele de vânzare a parfumurilor, alternativa menționată mai sus a parfumurilor indică o versiune relativ mai puternică și mai concentrată a oricărui parfum anume. parfumuri arabesti Cu toate acestea, cuvântul „parfum” este de obicei folosit pentru a însemna orice soluție aromatică care poate sau nu este puternică. Parfumurile, în general, sunt vândute clienților în diferite versiuni, inclusiv apă de parfum, apă de toaletă și apă de colonie. Aceste versiuni ale parfumului diferă în concentrație, preț și longevitate.

În ceea ce privește concentrația parfumurilor, „apa de parfum” conține 8 până la 15 la sută ulei parfumat. Versiunea „apă de toaletă” conține 4 până la 10 la sută ulei parfumat, în timp ce apă de colonie conține 2 până la 5 la sută din uleiul parfumat. Cu toate acestea, producătorii se pot îndepărta de aceste recomandări pentru a introduce un nou miros. Cel mai notabil factor despre prețul parfumurilor este concentrația de ulei parfumat din acestea. Deci, regula generală este că cu cât un parfum are mai multă concentrație de ulei parfumat, cu atât prețul acestuia va fi mai mare. Când este vorba despre longevitatea oricărui parfum, aceasta depinde de ingredientele uleiului parfumat prezent în parfum. Unele ingrediente florale durează mai mult, în timp ce unele dispar relativ mai devreme. Ori de câte ori cumpărați un parfum, fiți întotdeauna atenți la ingredientele parfumului. Ar trebui, în acest sens, să acordați atenție etichetei parfumului. Eticheta conține toate informațiile necesare, în mare parte.